Dag 288

Om en vecka sitter jag i ett flygplan, påväg till M. Herregud!!
Idag gick jag upp på vinden, och hämtade min resväska. Jag har samlat på mig en massa grejer jag ska ta med till M (doftljus, mjölkchoklad, kaffe, start!, hudlotion, tex) som jag kan packa ner i väskan redan nu, och när jag gör det kommer det kännas ännu mera verkligt. 
Imorgon tar jag sista vaccinet innan jag åker, och sen är alla förberedelser klara.
 
Ibland kan jag inte somna på kvällen, för jag ligger och tänker på allting. På hur det blir att se M igen, i verkligheten, att kunna titta honom i ögonen, att kunna ta på honom. Jag känner mig nykär, helt pirrig i kroppen, och fjärilar i magen!  
Men så tänker jag på det praktiska också. Att jag faktiskt måste flyga för att komma till honom. Frankfurt är nummer 9 på listan över världens störta flygplatser. Jag är rädd för att det är så stort där, men å andra sidan har jag mellanlandat där några gånger, så jag vet att det är strikt och bra skyltat. Men ändå känns det jobbigt. Jag har förvisso fått tabletter att ta på resan, men de tar bara udden av ångesten. Fast nu har jag mer att se fram emot, och har en större längtan än jag haft på någon annan resa förut. Att se fram emot att bo i Texas i några månader var väldigt stort, när jag åkte på den resan. Men att se fram emot att se min pojkvän, efter att ha varit isär i 10 månader- är ännu större!
Bara sju dagar kvar nu!!!!!