39 dagar sen han kom hem

Nu har han varit hemma i drygt 5 veckor. Dessa 5 veckor inleddes med att jag fick mens (och mensvärk) i 13 dagar, och nu är jag på dag 13 av en helt förjävlig magkatarr- så vi har inte haft många intima stunder..
Men vi har äntligen kunnat prata om framtiden. Börja göra saker för våran framtid. Om förlovning och giftermål, tex, hur vi löser det med ringen, om han ska köpa en provisorisk ring, eller om vi köper den tillsammans. Vi kom fram till att vi köper ringen först, sen får den ligga i hemmet tills han bestämmer sig för att fria (det kommer bli plågsamt!). Så vi har varit till en guldsmed, som nu håller på att designa min drömring. 
Vi har lagt frågan om barn på is, och ska prata om det när vi har två inkomster. 
Han väntar på att få komma på ett möte till skolan, för att se vilken nivå på svenska han ska läsa, och sen hoppas vi det inte tar för lång tid innan han får börja på SFI. Under tiden sitter han hemma, och lär sig med hjälp av videos på youtube. Han har fått ett gymkort, och har börjat spela fotboll för att ha något att göra.
Vi har köpt en stor säng, och beställt en soffa som ska komma i februari, då vi flyttar till en större lägenhet. 
 
Jag är förvånad att jag fortfarande, varje dag, har besökare här- trots att jag inte skrivit på länge. Nu funderar jag på om jag ska fortsätta blogga här, eller göra en ny blogg, där jag inte försöker vara lika privat. Då kommer jag å andra sidan inte kunna vara lika öppen. Jag vet inte.
Nu ska jag göra mig iordning, då mamma snart kommer och hämtar mig. Vi ska åka till Arlanda och hämta M, som har varit till norrland och hälsat på en gammal barndomskompis i några dagar. Jag har stressat enormt mycket över huvuda han skulle komma hem till nyår, då returbiljetten inte införskaffats i god tid. Men nu verkar det som om allt är som det ska, och han snart är hemma igen.