Dag 275

Och 20 dagar kvar tills jag är hos M.
 
Jag gick inte och jobbade i måndags, för jag fortsatte att må sämre och sämre. Har sjukskrivit mig från idag, och ser pengarna försvinner. Men jag är verkligen inte i skick att jobba. 
Vaknade vid 4 imorse av feber och kunde inte somna om förrän efter 8 någon gång. Sen sov jag till 12 (!!!), som en annan tonåring. Och nu är jag helt såsig i huvudet och känner att jag inte kan tänka klart. På grund av förkylningen, på grund av hur jag sovit, och antagligen på grund av att min enda näring de senaste 24 timmarna var från ett äpple. 
Åt en sen frukost igår, och sen blev jag inte hungrig mer, och tog bara ett äpple på kvällen. Och nu är jag inte alls hungrig, men måste få i mig lite "frukost" (klockan är efter 13) snart.
 
Idag är det nyår. Jag och en kompis (ska fira i hennes föräldrars hus, för de är borta idag.
Föräldra-fritt tjohoo!
Att vi är vuxna, att vi flyttade hemifrån för 12 år sen (då vi flyttade ihop), att det bara är mina katter i min lägenhet nu, spelar ingen roll. Finns det ett hus, så hänger man i huset. 
Det hade iof inte gjort någon skillnad om de varit hemma. När min kompis var långtidssjuksriven för ett par år sen, bodde hon hemma en längre period, och jag hängde där så mycket att hennes föräldrar undrade om de skulle adoptera mig. 
Iallafall.
Vi hade planerat att vara finklädda under middagen, och sen byta till mjukiskläder, men när hon också vaknade sjuk imorse bestämde vi att vi skippar glamouren, och tar något bekvämt istället. 
Jag gillar inte hysterin kring nyår, men vill ändå inte fira själv. 
M funderade på att gå till kyrkan ikväll. Han går själv (för alla hans kompisar är muslimer), men kommer ju inte vara själv där. De har någon mässa som slutar vid 12-slaget, sen tänkte han gå hem och sova. Och dagen efter tänkte han hänga på stranden (med sina kompisar) och lyssna på livemusik.
 
Detta året var M tvungen att lämna mig. Nästa år ska bli mycket bättre! Jag ska hälsa på honom, sen ska han komma hem, och sen ska vi fira (hans födelsedag? alla hjärtans dag? min födelsedag? midsommar?) jul och nyår tillsammans. Och vi kommer ha resten av våra liv tillsammans med varandra. 
 
Gott nytt år!